Poliţiştii de la Transporturi sunt pe baricade

0 0

În perioada sezonului estival, poliţiştii de la Transporturi sunt prezenţi la datorie şi asigură menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică în staţiile de cale ferată şi trenurile de persoane.
Aşadar, dacă alegeţi să călătoriţi cu trenul, poliţiştii de la Transporturi vă recomandă să ţineţi cont de câteva sfaturi preventive:
– Asiguraţi-vă banii, bagajele sau alte valori, când vă aflaţi la ghişeele caselor de bilete ori în alte puncte aglomerate din gară, pentru a preveni furturile de bagaje şi din buzunare.
– Priviţi întotdeauna în jurul dumneavoastră când scoateţi banii! Nu expuneţi bunurile de valoare pe care le aveţi asupra dumneavoastră şi observaţi reacţia persoanelor din jur când manipulaţi valori.
– Nu lăsaţi servieta sau bagajele nesupravegheate, pe scaun, în compartiment, pe culoarul vagonului ori în sălile de aşteptare ale gărilor! – Evitaţi să aţipiţi în tren ori în sălile de aşteptare, dacă nu sunteţi în compania altor persoane cunoscute!
– Nu achiziţionaţi bunuri de la vânzătorii ambulanţi!
– Nu încredinţaţi bunurile personale şi bagajele unor persoane necunoscute!
– Nu consumaţi băuturi, cafea ori alte alimente oferite de alt pasager în timpul călătoriei!
Acestea pot conţine substanţe stupefiante ce pot cauza somnolenţă ori stare de inconştienţă.În cazul în care aţi fost martorul ori victima unei infracţiuni comise în trenurile de călători ori în staţiile CFR, adresaţi-vă urgent celei mai apropiate unităţi de poliţie transporturi, încercând să aduceţi la cunoştinţa poliţiştilor toate detaliile care pot duce la soluţionarea cauzei!

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Poliţiştii dâmboviţeni au prins în trafic un şofer sub influenţa alcoolului

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un tânăr de 25 de ani, din Voineşti, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 72A, deşi se afla sub influenţa alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie cu o valoare de peste 0.40 mg/l alcool pur […]