Polițiștii dâmbovițeni sunt 24 din 24 în slujba cetățenilor

Polițiștii dâmbovițeni au continuat acțiunile organizate pentru menținerea ordinii și siguranței publice și verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-l9, fiind organizate 18 acțiuni punctuale.
Astfel, pe parcursul zilei trecute, polițiștii au intervenit la 18 evenimente, dintre care 12 au fost solicitări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, fiind sesizate 13 infracțiuni, dintre care 6 contra patrimoniului și 7 contra persoanei.
În ultimele 24 de ore, polițiștii au aplicat 248 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 84.810, iar în cadrul activităților organizate pentru creșterea gradului de
siguranță rutieră, pentru nerespectarea prevederilor legale, au dispus reținerea a 19 permise de conducere și a 5 certificate de înmatriculare.
De asemenea, în cadrul acțiunilor organizate pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual, au fost legitimate 1.810 persoane, au fost verificate 59 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 54 de restaurante/terase/fast-food-uri.
Totodată, polițiștii dâmbovițeni au efectuate verificări și în 219 mijloace de transport persoane.
În continuare, polițiștii dâmbovițeni sunt la datorie, zilnic fiind organizate noi acțiuni pentru siguranța cetățenilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Mișcare pentru sănătate, acțiune susținută de CJ Dâmbovița

Mișcare pentru sănătate, un alt proiect dedicat copiilor și finanțat de CJ Dâmbovița. Peste 300 de copii din județul Dâmbovița participă în aceste zile, în orașul Pucioasa, la activitățile sportive organizate de Sport Club „Sportis” Târgoviște.Evenimentul a debutat la Baza Sportivă din orașul Pucioasa, proiectul fiind aprobat în sesiunea 1 […]