Poliţiştii dâmboviţeni şi RAR Dâmboviţa au luat la purificat starea tehnică a autovehiculelor aflate în trafic

0 0

Poliţiştii de la rutieră din Dâmboviţa, împreună cu inspectori din cadrul Registrului Auto Român, au acţionat în trafic, pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor. Echipele au controlat 480 de autovehicule pentru a verifica, în special, buna funcţionare a mecanismului de frânare şi a sistemului de direcţie, a instalaţiei de iluminare şi semnalizare, precum şi reglajul acesteia.
În urma neregulilor descoperite, poliţiştii au constatat două infracţiuni la regimul rutier, au aplicat 438 de sancţiuni contravenţionale, au reţinut 13 permise de conducere şi au retras 23 de certificate de înmatriculare. Astfel, au fost aplicate 8 amenzi pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice, 8 pentru defecţiuni la sistemul de frânare, 3 pentru nefuncţionarea corespunzătoare a sistemului de rulare, 4 pentru defecţiuni la instalaţia de iluminare şi semnalizare şi 21 pentru alte defecţiuni.
Totodată, au fost aplicate 318 amenzi pentru alte abateri la regimul rutier şi 32 pentru încălcarea altor acte normative. De asemenea, în cazul a trei autovehicule care reprezentau un pericol pentru siguranţa circulaţiei, s-a dispus măsura imobilizării acestora.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Poliţiştii dâmboviţeni şi RAR Dâmboviţa au luat la purificat starea tehnică a autovehiculelor aflate în trafic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Primăria reamenajează complet zona adiacentă Străzii Urmuz

Pe Strada Urmuz, din Microraionul V al Municipiului Târgovişte, sunt în desfăşurare lucrări de modernizare şi regenerare urbană, la finalul cărora întreaga zonă va fi schimbată, sub raport estetic şi funcţional. După dezafectarea celor aproximativ 40 de garaje, se lucrează în prezent la terasa-mentul viitoarei parcări. Cu prilejul unei vizite […]