Poliţiştii dâmboviţeni intensifică acţiunile pentru prevenirea şi limitarea infectării cu noul Coronavirus (COVID-19)

0 0

In ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, alături de celelalte structuri cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, au acţionat, pe raza judeţului, pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă.
În cadrul acţiunilor desfăşurate, au fost legitimate

peste 2.500 de persoane şi au fost controlate peste 100 de societăţi comerciale.
De asemenea, pentru siguranţa cetăţenilor în timpul deplasărilor în mijloacele de transport public în comun, poliţiştii au efectuate verificări în 97 astfel de autovehicule.
Pentru neregulile constatate, respectiv pentru nere-spectarea măsurilor de protecţie individuală, echipele de control au aplicat 384 de sancţiuni con travenţionale, în valoare de 30.300 de lei.
Acţiunile pentru prevenirea şi limitarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19) vor

continua, forţele de ordine fiind permanent, la datorie, pentru siguranţa cetăţenilor.
Vă reamintim că este important, ca pentru siguranţa dumneavoastră şi a celor din jur, să respectaţi măsurile de distanţare fizică, să purtaţi masca de protecţie şi să nu vă expuneţi inutil unor riscuri!

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A fost lansat proiectul "Start în carieră prin master didactic"

Ministerul Educaţiei şi Cercetării a lansat proiectul „Start în carieră prin master didactic” dedicat masteranzilor din cele opt universităţi care organizează, pentru prima dată, programe-pilot de studii universitare de master didactic, la forma de învăţământ cu frecvenţă.Implementarea pentru prima dată în România a masteratului didactic a fost posibilă prin susţinerea […]