Poliţiştii dâmboviţeni fac recomandari pentru prevenirea furturilor de biciclete

0 0

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Lunguleţu au identificat o femeie bănuită de furtul unei biciclete lăsate neasigurată în faţa unei societăţi comerciale.Bunul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.Pe numele acesteia, a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt.
Pentru prevenirea furturilor de biciclete, poliţiştii le recomandă cetăţenilor:
Nu vă lăsaţi bicicleta neasigurată şi nesupravegheată nici măcar pentru câteva minute!Dotaţi-vă bicicleta cu dispozitive antifurt!
Este recomandat să utilizaţi întotdeauna două sisteme antifurt pentru asigurarea bicicletei. Unul dintre sistemele de siguranţă trebuie să acopere cadrul, roata din spate şi corpul de care este asigurată bicicleta, iar celălalt sistem trebuie să treacă prin cealaltă roata şi cadrul bicicletei. Prin acest mod se elimină şi riscul de a vă fi sustrase roţile!
orpul fix de care va fi asigurată bicicleta trebuie să fie bine fixat în sol şi suficient de înalt pentru a nu fi smuls ori pentru a nu fi ridicată bicicleta deasupra acestuia.
Parcaţi bicicleta doar în locurile special amenajate!
Nu lăsaţi în coşul bicicletei bunuri sau bagaje !
Nu cumpăraţi biciclete a căror provenienţă nu poate fi justificată sau al cărui preţ este foarte mic. Hoţii vor să vândă imediat bicicleta sustrasă. Refuzaţi astfel de chilipiruri şi în acest mod veţi descuraja furturile de biciclete.
În cazul în care sunteţi victima sau martorul unui furt, nu ezitaţi să anunţaţi Poliţia, apelând numărul unic de urgenţe 112!

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lansarea campaniei naţionale de prevenire a traficului de persoane DĂ-I LIBERTATE! NU-I PLĂTI EXPLOATAREA!

Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane (A.N.I.T.P.) a lansat campania de prevenire a traficului de persoane în scopul exploatării prin cerşetorie, Dă-I LIBERTATE! NU-I PLăTI EXPLOATAREA! Conferinţa a reunit reprezentanţi ai instituţiilor şi organizaţiilor ce activează în domeniul anti-trafic şi a marcat lansarea celei de-a treia campanii din cadrul proiectului […]