Polițiștii dâmbovițeni continuă activitățile din unitățile de învățământ, pentru siguranța elevilor

0 0

La începutul acestei săptămâni, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară, împreună cu polițiștii de la structura de analiză și prevenire a criminalității, au organizat sesiuni de informare a elevilor de la Școlile Gimnaziale din Răcari, Colacu, Bâldana, Tărtășești, precum și a celor de la Școala ”Tudor Vladimirescu”, ”Smaranda Gheorghiu” și de la Liceul Teoretic ”Petru Cercel”, din municipiul Târgoviște, pentru prevenirea delincvenței juvenile și victimizării minorilor.

 Prin activități și informații adaptate vârstei, elevii au aflat o serie de măsuri pentru prevenirea infracțiunilor contra libertății și integrității sexuale.

 De asemenea, polițiștii au atras atenția în ceea ce privește conștientizarea consecințelor  faptelor comise cu violență ori portul sau folosirea fără drept a unor obiecte periculoase, în special în unitățile de învățământ.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Orașul Găești este supravegheat video, toleranță zero infracționalității și vandalismului

Orașul Găești este supravegheat de cel mai performant sistem video, toleranță zero pentru oricine care este certat cu legea, anunțul a fost dat chiar de primarul Gheorghe Grigore.  Primăria Găești a  căutat o soluție care să facă orașul mai sigur şi să prevină comportamentul infracțional. Astfel se impunea modernizarea și creșterea performantei sistemului public de supraveghere […]