Polițiștii dâmbovițeni au efectuat verificări în 220 de mijloace de transport persoane

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de celelalte structuri teritoriale ale M.A.I., sub autoritatea Instituției Prefectului, au acționat pentru menținerea ordinii și siguranței publice, precum și pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.
Astfel, pe parcursul zilei de ieri polițiștii au intervenit la 27 de evenimente, dintre care 20 au fost solicitări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112.
Totodată, polițiștii au aplicat 283 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 48.860 de lei, iar în cadrul activităților organizate pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pentru nerespectarea prevederilor legale, au dispus reținerea a 11 permise de conducere și a 6 certificate de înmatriculare.
De asemenea, în cadrul acțiunilor organizate pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual, au fost legitimate peste 2.000 de persoane, au fost verificate 71 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 68 de restaurante/terase/fastfood-uri.
Totodată, polițiștii dâmbovițeni au efectuat verificări și în 220 de mijloace de transport persoane.
În continuare, polițiștii dâm-bovițeni sunt la datorie, acționând permanent pentru siguranța cetățenilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PSD va depune plângere penală împotriva premierului demis Florin Cîțu

PSD va depune plângere penală împotriva premierului demis Florin Cîțu, a anunțat președintele social-democraļilor dâmbovițeni, Corneliu Ștefan. Il acuză că mai multe orașe și sate din România vor petrece iarna în beznă din cauza facturilor tot mai mari la utilități. Primarii social democraţi acuză faptul că primăriile conduse de edili […]