Polițiștii dâmbovițeni au aplicat în ultimele 24 de ore, 230 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la peste 65.745 de lei

1 0

202 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, sprijiniți de efective de jandarmi, au continuat acțiunile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 14 evenimente, dintre care 9 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Au fost sesizate 7 infracțiuni, din care 3 contra persoanei și 1 contra patrimoniului.Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 230 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la peste 65.745 de lei, au reținut 20 de permise de conducere și au retras 1 certificat de înmatriculare.

De asemenea, pe raza întregului județ, în cadrul acțiunilor desfășurate pentru prevenirea efectelor pandemiei de COVID-19 și pentru verificarea modului de respectare a prevederilor legale în vigoare, au fost legitimate 2.209 persoane, verificate 98 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 87 de restaurante/terase/fastfood-uri.Activitățile desfășurate au vizat și verificarea modului în care se respectă măsurile de protecție sanitară în mijloacele de transport de persoane, fiind controlate 280 de astfel de vehicule.

Totodată, polițiștii au aplicat 9 amenzi unor persoane care nu au respectat reglementările privind portul măștii de protecție.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Conf.univ.dr.Claudia Gilia a fost numită în funcţia de prefect al judeţului Dâmbovița.

OFICIAL,  județul Dâmbovița are prefect nou,conf.univ.dr. Claudia Gilia, Guvernul a aprobat miercuri mai multe hotărâri prin care s-au eliberat din funcţii mai mulți prefecţi şi subprefecţi, făcându-se totodată noi numiri în funcţii, precum și în județul Dâmbovița. Claudia Gilia a obținut  în unanimitate voturile membrilor Biroului Permanent Judeţean al PSD Dâmboviţa. […]