Polițiștii dâmbovițeni au aplicat 291 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 96.000 de lei, 207 dintre acestea fiind pentru nerespectarea regulilor de circulație 

Date:

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat pentru descurajarea faptelor antisociale şi menținerea ordinii şi siguranței publice.

Misiunile polițiștilor au vizat și fluidizarea circulației pe cele mai aglomerate drumuri, prevenirea accidentelor și depistarea conducătorilor auto care se urcă la volan sub influența alcoolului sau drogurilor și pun în pericol siguranța participanților la trafic.

 Astfel, pe raza județului Dâmbovița, au fost instituite 12 filtre, fiind legitimate peste 400 de persoane și controlate peste 300 de autovehicule.

 Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 291 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 96.000 de lei, 207 dintre acestea fiind pentru nerespectarea regulilor de circulație prevăzute de O.U.G. 195/2002 și 46 pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991.

Totodată, ca măsură complementară, polițiștii au retras 6 certificate de înmatriculare și au reținut 11 permise de conducere, dintre care patru pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

În continuare, polițiștii vor fi la datorie și în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A ajuns cu mașina în șanț 

Evenimentul rutier  s-a produs în localitatea Nisipurile. Cel mai probabil...

O clipă de neatenție îi putea costa viața! 

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu...

Tragedie pe DN 72A, în localitatea Gheboieni

Tragedie pe DN 72A în localitatea Gheboieni,  polițiștii din...

Jandarmii dâmbovițeni, în mijlocul cetățenilor 

Jandarmii dâmboviţeni au participat la ziua de 1 Decembrie,...