Poliţiştii au verificat 105 astfel de autovehicule, în vederea asigurării unui climat de siguranţă pentru călători

0 0

Acţiunile pentru prevenirea şi limitarea infectării cu virusul Sars-CoV-2 continuă.
Poliţiştii din cadrul lnspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au desfăşurat noi acţiuni, sub autoritatea lnstituţiei Prefectului şi împreună cu celelalte structuri de la nivel teritorial, în vederea verificării modului în care se respectă normele impuse prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pan-demiei de COVID-19.
Peste 300 de poliţişti şi poliţişti locali au desfăşurat activităţi de control în zonele unde se formează aglomerări de persoane, respectiv în pieţe, centre comerciale, restaurante, dar şi în mijloacele de transport public în comun.

Astfel, în cadrul activităţilor, au fost legitimate peste 2.800 de persoane şi au fost aplicate 90 de sancţiuni contravenţionale celor care nu au respectat măsurile de protecţie individuală, în valoare de 10 000 de lei.
S-au efectuat verificări la 323 de obiective de interes, dintre care 135 de unităţi de alimentaţie.
Totodată, acţiunile au vizat şi controlul mijloacelor de transport public în comun. Poliţiştii au verificat 105 astfel de autovehicule, în vederea asigurării unui climat de siguranţă pentru călători.
Obiectivul urmărit în cadrul acţiunilor desfăşurate este siguranţa cetăţenilor, iar acţiunile pentru prevenirea şi limitarea infectării cu virusul Sars-CoV-2 vor continua, forţele de ordine fiind la datorie.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pe 2 februarie se decide dacă se deschid şcolile

Oficialii au declarat că „o decizie fermă” privind redeschiderea şcolilor va fi luată pe 2 februarie. Până atunci se va urmări evoluţia pandemiei.„Vrem, ca toată lumea, să fie deschise şcolile şi economia să fie deschisă, dar nu contează ce vreau eu, contează care este situaţia din punct de vedere al […]