Polițiștii au reținut un tânăr de 18 ani, care avea asupra sa droguri

1 0

În timp ce polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică, sprijiniți de efective de la Biroul Investigații Criminale, efectuau verificări  într-o agenție de pariuri din municipiul Târgoviște, la vederea polițiștilor,  tânărul de 18 ani, din localitate, a fugit din incinta agenției. 

Acesta a fost somat și urmărit până pe strada Udriște Năsturel, unde a fost prins de polițiști. 

Polițiștii au procedat la efectuarea controlului corporal, descoperind asupra tânărului o bucată de staniol ce conținea materie vegetală.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

Polițiștii au întocmit documentele de constatare a infracțiunii prevăzute de art. 4 din Legea nr. 143/ 2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, urmând ca acestea să fie înaintate către Direcția de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Dâmboviţa.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ziua Drapelului Național al României. Tricolorul, simbol al istoriei, credinței și vitejiei neamului nostru!

26 iunie a fost proclamată Ziua Drapelului Național prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998, marcând ziua de 26 (14) iunie 1848, când Guvernul revoluționar a decretat ca Tricolorul – roșu, galben și albastru – să reprezinte steagul național al tuturor românilor. Cu ocazia Zilei Drapelului Național al României, […]