Poliţiştii au reţinut 40 de permise de conducere, în doar 48 de ore

In ultimele două zile, poliţiştii din Dâmboviţa au intervenit la 73 de evenimente, dintre care 50 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, au aplicat 592 de sancţiuni contravenţionale şi au constatat 62 de infracţiuni.
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au continuat acţiunile pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.
Pe parcursul celor două zile, poliţiştii au intervenit la 73 de evenimente, dintre care 50 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112. Totodată, au fost constatate 62 de infracţiuni, dintre care 25 contra persoanei, 23 contra patrimoniului şi 6 la regimul rutier.
De asemenea, poliţiştii au aplicat 592 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la 142.145 de lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 40 de permise de conducere şi au retras 5 certificate de înmatriculare.
În permanenţă, poliţiştii din Dâmboviţa acţionează pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunităţii şi, totodată, sunt pregătiţi să intervină atunci când situaţia o impune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Furturile din locuinţe pot fi evitate!

Nu postaţi pe reţelele de socializare mesaje din care să reiasă absenţa dumneavoastră de la domiciliu întrucât acest lucru poate constitui o invitaţie pentru hoţi! Evitaţi să expuneţi în mod excesiv, în interiorul locuinţei sau a curţii, bunuri sau obiecte de valoare. Nu depozitaţi în casă sume importante de bani! […]