Polițiștii au aplicat 197 de sancțiuni contravenționale, au reținut 11 permise de conducere și au retras trei certificate de înmatriculare

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au organizat noi acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, menținerea ordinii și liniștii publice și verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.
Pe raza întregului județ, au fost desfășurate 22 acțiuni punctuale în contextul pandemiei de COVID-19, fiind legitimate peste 3.000 de persoane, verificate 87 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 79 de restaurante/terase/fastfood-uri și 25 de operatori autorizați/ transportatori de persoane.

Activitățile desfășurate au vizat și verificare modului în care se respectă măsurile de protecție sanitară în mijloacele de transport persoane, fiind controlate 313 de astfel de autovehicule.
De asemenea, în ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 18 evenimente, dintre care 17 au fost solicitări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112.
Totodată, pentru neregulile descoperite, pe parcursul zilei de ieri, polițiștii au aplicat 197 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 29.190 de lei, au reļinut 11 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Doi bărbați, cercetați de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, în municipiul Târgoviște, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani.Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. […]