Poliţia în acţiune la Găeşti şi Fieni

politiaPoliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti, sprijiniţi de colegii de la Secţia nr. 8 Poliţie Rurală Valea Mare au organizat o acţiune pentru reducerea riscului rutier.
Astfel, poliţiştii au controlat 44 de vehicule, au verificat 47 de persoane, au aplicat 48 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 12.950 de lei şi au reţinut două permise de conducere.
Dintre acestea, 17 au fost pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991 privind normele de convieţuire socială, ordinea şi liniştea publică şi 31 pentru ne-respectarea regulilor de circulaţie prevăzute de O.U.G. 195/2002.
De asemenea, în urma unei acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie desfăşurată de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni, au fost aplicate 43 de sancţiuni contravenţionle, în valoare de 7.750 de lei.
Din totalul amenzilor, 23 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 7 pentru opriri neregulamentare, 6 pentru abaterile comise de bici-clişti şi 7 pentru alte fapte.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Masa de material lemnos sustrasă a scăzut cu 12%

Cu prilejul bilanţului după primele şase luni ale anului, dr. ing. Costel Preda, directorul Direcţiei Silvice Dâmboviţa, a precizat şi faptul că, pe lângă rezultatele economice bune, s-a constatat şi o scădere a masei de material lemnos sustrase. Direcţia Silvică Dâmboviţa asigură paza şi integritatea celor 55.000 hectare de fond […]