Poliția Găești are șefi noi

Prin dispoziția șefului Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, începând cu data de 3 august, subcomisar de poliție Rusu Costin Alin a fost împuternicit să exercite atribuțiile șefului Poliției Orașului Găești, pentru o perioadă de 6 luni.
De asemenea, începând cu aceeași dată, inspector de poliție Andrei Alexandru Georgian a fost împuternicit, pentru o perioadă de 6 luni, să îndeplinească atribuțiile adjunctului Poliției Orașului Găești. Precizăm faptul că împuternicirea a fost realizată în contextul în care, în cursul lunii iunie a.c., funcția șefului Poliției Orașului Găești a fost vacantată prin eliberarea din funcție a ofițerului respectiv și prin punerea la dispoziție, iar în ceea ce privește funcția de adjunct al șefului Poliției Orașului Găești, în cursul acestei luni, aceasta a fost vacantată prin eliberare la cererea ofițerului de poliție și numirea într-o funcție de execuție în cadrul aceleiași subunități.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Proiectul pilot - Amenajare șanțuri dalate și rigole, inițiat de CJ Dâmbovița, se implementează în comuna Tătărani

Comuna Tătărani, prima localitate care beneficiază de proiectul pilot -Amenajare șanțuri dalate și rigole, inițiat de conducerea CJ Dâmbovița. Este vorba de ample lucrări pentru întreținerea și protejarea platformei drumului, amenajare scurgere a apelor pluviale și șanțuri betonate, pe DJ702B, comuna Tătărani.Proiectul a demarat în urmă cu două săptămâni și […]