Poiana: Proiect în asociere cu CJ Dâmbovița pentru amenajarea zonei centrale

Pe 29 iulie, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a semnat 15 contracte de asociere cu tot atâtea primării, pentru realizarea, prin finanțare comună, a unor proiecte edilitare.
Contractele se vor derula în cadrul celui mai mare program de dezvoltare locală la nivel județean – PJDL, în perioada 2021 – 2024, coordonat și implementat de Consiliul Județean Dâmbovița în asociere sau parteneriat cu unitățile administrativ-teritoriale.
Între acestea s-a numărat și Primăria Poiana, care a semnat un contract de parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița pentru reabilitarea și modernizarea unui cabinet medical. Declara pri
marul Marian Șerban la acea dată că susținerea financiară primită din partea administrației județene este vitală, pentru că bugetul comunei nu permite foarte multe investiții.
A mai spus primarul Marian Șerban că, tot în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, va fi realizat și un proiect de amenajare a tramei stradale în zona de centru, respectiv dalarea șanțurilor, realizarea trotuarelor, poduri de acces în gospodării, spații verzi.
Contractul a fost semnat, dar lucrările nu pot începe înainte de introducerea conductelor de la viitorul sistem de alimentare cu gaze naturale. Și aici este însă o problemă, obținerea tuturor avizelor necesare durând mai mult decât au estimat reprezentanții administrației publice locale de la Poiana.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CHINDIA PIERDE PUNCTE ÎN PRELUNGIRI. Chindia Târgoviște - Academica Clinceni 2-2 (1-1)

Stadion: Municipal (Buzău) Au marcat: Popadiuc ’17 și Florea ’57 / Cascini ‘9, ’90+3.Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Baxevanos, Dinu -Popa (Cherchez ’90), lacob, Dulca, Popadiuc (Neguț ’77)-Florea (Cantave ’84), Matis (Șerban ’46).Antrenor: Emil SăndoiAcademica: Păun – Achim, Jutric, Patriche, Pîrvulescu (Dumitrache ’80) -Cascini, Ventura – Longher (Cioiu ’62), De […]