Poiana – printre puţinele localităţi rurale din România în care părinţii îşi vor putea duce copiii la creşă

Pentru Marian Şerban, primarul Comunei Poiana, dezvoltarea infrastructurii de educaţie a fost încă de la primul mandat o prioritate şi aşa a rămas. Ca dovadă, la Poiana au fost modernizate şcolile şi grădiniţele, au fost îmbunătăţite constant condiţiile pentru elevi, preşcolari şi cadre didactice. Tot în beneficiul celor mai tinere generaţii a fost rezolvată problema transportului, fiind achiziţionat un microbuz şcolar şi au fost construite o bază sportivă, dar şi locuri de joacă.
Iar dacă în luna septembrie a anului trecut am participat la inaugurarea Centrului de zi pentru copiii aflaţi în situaţii de risc, în scurt timp, Poiana va deveni prima comună din Dâmboviţa în care va funcţiona o creşă.
Potrivit primarului Marian Şerban, lucrările de amenajare a viitoarei creşe sunt aproape de finalizare şi, cu siguranţă, investiţia se va dovedi extrem de utilă în special pentru familiile tinere, cu ambii părinţi salariaţi, care astăzi se descurcă destul de greu cu copiii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Liberalii susţin că departamentul de recuperare a creanţelor, din Primăria Târgovişte, consumă prea mult raportat la eficienţă!

Preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu, a abordat într-o conferinţă de presă şi subiectul împrumutului rambursabil, în sumă de 50 de milioane de lei, angajat de administraţia publică locală pentru finanţarea unor obiective de investiţii.„Banii nu sunt pentru dezvoltarea economică a oraşului, vor fi folosiţi pentru plata uriaşelor datorii pe care […]