PNL Dâmboviţa s-a poziţionat public în tabăra lui Orban

Previzibil, date fiind legăturile strânse pe care le are cu colegii din Dâmboviţa, inclusiv ca fost preşedinte al organizaţiei judeţene, Ludovic Orban se bucură de sprijinul PNL Dâmboviţa în competiţia internă pentru un nou mandat de preşedinte al partidului. Deşi Congresul de alegeri al PNL va avea loc abia la toamnă, până la această dată şi-au declarat public susţinerea pentru Ludovic Orban aproape jumătate dintre organizaţiile judeţene, cărora li s-a alăturat şi PNL Dâmboviţa.
Comunicat de presă
Membrii Biroului Politic Judeţean al PNL Dâmboviţa, întruniţi în şedinţă în data de 24 martie, au hotărât, cu unanimitate de voturi, să susţină candidatura lui Ludovic Orban pentru funcţia de Preşedinte al Partidului Naţional Liberal, care va avea loc în cursul acestui an.
Membrii Biroului Politic Judeţean al PNL Dâmboviţa consideră că realegerea lui Ludovic Orban în funcţia de Preşedinte al Partidului Naţional Liberal reprezintă garanţia stabilităţii în interiorul partidului, un reper important, mai ales în condiţiile în care Partidul Naţional Liberal face parte din coaliţia aflată la guvernare, într-un context deloc uşor.
Biroul de presă al PNL Dâmboviţa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa: 405 locuri de muncă disponibile la această dată

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa informeză persoanele interesate, că sunt înregistrate în baza de date 405 de posturi vacante.Potrivit ofertelor transmise de agenţii economici, cele mai multe locuri de muncă sunt în industrie (electrotehnică, confecţii textile, metalurgie, prelucrare mase plastice), urmate de cele din construcţii, alimentaţie publică, […]