PNDR 2020 – măsuri pentru atragerea tinerilor în agricultură

Principala temă de dezbatere la Conferinţa Regională PNDR Regiunea Sud-Muntenia a fost promovarea măsurilor PNDR care vizează sprijinirea şi atragerea tinerilor în agricultură. Astfel, se doreşte întinerirea generaţiilor, acesta fiind unul dintre obiectivele viitoarei Politici Agricole Comune. Fiind de actualitate, au mai fost expuse tematici privind finanţări complementare prin PNDR 20142020 şi Programul Operaţional Regional, acţiuni de sprijinire a tinerilor fermieri, servicii de consiliere şi asociere prin PNDR 2014-2020, stadiul măsurilor de investiţii PNDR 2014-2020 gestionate de către AFIR, stadiul măsurilor PNDR 20142020 gestionate de către APIA, precum şi exemple de proiecte de succes.
Un element de noutate în cadrul conferinţei l-a reprezentat descrierea aspectelor de interes major în implementarea proiectelor finanţate prin PNDR 2014-2020, legate de achiziţii publice şi instrumente financiare, informaţii aduse la cunoştinţa publicului interesat de către reprezentanţii ANAP(Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Subvenţie de 2.250 lei/lună pentru angajatorii care încheie un contract de ucenicie sau de stagiu

Pentru a veni în sprijinul mediului de afaceri, guvernul a aprobat o hotărâre care prevede că angajatorii care încheie un contract de ucenicie sau de stagiu, după caz, beneficiază, la cerere, pe întreaga perioadă de derulare a contractului de ucenicie/stagiu, de o sumă în cuantum de 2.250 lei/lună, informează Mediafax. […]