PLEACĂ ŞI TRIFAN!

Mihai ROŞOIU

Mihai TrifanChindia se dezintegrează. Cel puţin la nivelul staff-ului executiv lucrurile sunt din ce în ce mai clare, pentru că la începutul acestei săptămâni doi dintre angajaţii clubului dâmboviţean şi-au înaintat demisiile. Ofiţerul de presă Gabriel Bengea şi contabilul Gabriela Grigore au decis să nu mai continue la Chindia, după ce Consiliul Judeţean a decis să-şi numească un reprezentant în AGA care i-a atacat în mod constant pe cei doi.
Următorul pe lista celor care va părăsi corabia este preşedintele Mihai Trifan, care nu mai are niciun sprijin la nivelul acţionarilor. Gică Popescu a ales să se înscrie în cursa pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal, Gabriel Boriga şi-a prezentat demisia din Adunarea Generală, unde urmează să fie numit Eugen Pătraşcu, unul dintre consilierii locali ai USL. În aceste condiţii, şansele ca Trifan să rămână preşedinte al roş-albaştrilor au devenit nule, toată lumea aşteptând ca în zilele următoare să-şi anunţe plecarea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SĂ CUNOAŞTEM REGULAMENTUL... MODIFICĂRI ALE ART. 34 "CAMPIONATELE DE JUNIORI"

Printre articolele la care COMISIA DE COMPETIŢII a adus modificări se numără şi ART. 34, „CAMPIONATELE DE JUNIORI” Ştim că unele cluburi nu au luat în serios prevederile sale, practic încălcându-le în mod repetat. Nu au participat cu 5, respectiv 3 echipe de juniori A, B, C, D, E în […]