Plăţile în avans ar putea începe pe 16 octombrie

0 0

Conform calendarului de activităţi, după finalizarea controlul clasic la faţa locului, APIA va demara campania de autorizare a plăţilor în avans pentru schemele de plăţi directe, începând cu 16 octombrie. Schemele din care se va plăti avansul APIA pe 2018 sunt următoarele: Schema de plată unică pe suprafaţă; plata redistributivă; plata pentru practici agricole benefice pentru climă şi mediu (denumită plata pentru inverzire); plata pentru tinerii fermieri; schema de sprijin cuplat pentru speciile ovine şi caprine. Controlul la faţa locului se realizează în vederea verificării suprafeţelor agricole declarate de fermieri în cererile unice de plată pentru campania 2018, a cerinţelor şi condiţiilor ce trebuie respectate de fermieri pe ecocondiţionalitate, precum şi a acelora că au accesat scheme de plăţi în sector animalier.
Începand cu data de 16 octombrie, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) poate acorda plăţi în avans în cadrul schemelor de plăţi directe, cu încadrarea în procentul maxim prevăzut de reglementările europene în vigoare la data efectuării plăţilor în avans.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Natalitatea, creştere uşoară comparativ cu anul trecut

In luna iulie, ultima analizată din punct de vedere statistic, în Dâmboviţa a crescut numărul naşterilor comparativ cu iulie 2017, în timp ce numărul deceselor a rămas aproximativ la fel. Concret, s-a înregistrat naşterea a 452 copii, cu 146 naşteri mai multe decât în luna iunie 2018 şi cu 22 […]