PIŢIAN ŞI RAŢĂ, ÎN ECHIPA ETAPEI TRECUTE A LIGII I

Mihai ROŞOIU

PORTAR
Florin lacob (UTA Arad / 27 de ani) – A contribuit din plin la succesul arădenilor prin câteva intervenţii, dar şi prin modul cum şi-a dirijat defensiva.
FUNDAŞI
Hugo de Sousa (Astra / 28 de ani) – S-a impus ca titular în echipa lui Eugen Neagoe. A reuşit primul gol din carieră în principala competiţie internă din România. Andrei Piţian (Chindia / 25 de ani) -Parcursul remarcabil al dâmboviţenilor se datorează, în principal, defensivei foarte bine organizate, defensivă condusă excelent din teren de Andrei Piţian, integralist în sezonul curent.
Erico da Silva (UTA Arad / 31 de ani) – A înscris golul care a adus grupării arădene o victorie importantă, graţie căreia UTA revine în lupta pentru un loc în play-off. Alexandru Ţigănaşu (FC Botoşani / 30 de ani) – A avut o evoluţie consistentă, remar-cându-se atât pe faza defensivă, dar şi în ofensivă. A ajuns la 191 de prezenţe în Liga 1.


MIJLOCAŞI
Alexander Maes (FC Argeş / 28 de ani) -Mijlocaşul piteştenilor a fost activ pe toată durata meciului cu Gaz Metan, joc în care a izbutit primul gol din carieră în CASA
Liga 1.
Vadim Raţă (Chindia /27 de ani) – A recuperat multe mingi la centrul terenului, efortul depus de mijlocaşul moldovean fiind unul lăudabil.
Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova / 23 de ani) – A înscris pentru a şaptea oară în acest sezon, reuşita sa aducând un punct important oltenilor. Este cel mai bun marcator al craiovenilor din ediţia curentă.
ATACANŢI
Ely Fernandes (Viitorul / 30 de ani) – A făcut cel mai bun meci în tricoul dobrogenilor. A pus presiune pe adversari şi a înscris întâia oară pentru gruparea dobrogeană.
Gabriel Debeljuh (CFR Cluj / 24 de ani) -A marcat pentru a cincea oară în ediţia curentă, în care a mai scos şi două penal-ty-uri. Este un vârf de careu clasic, perfect pentru stilul de joc practicat de CFR. Florin Tănase (FCSB / 26 de ani) -Atitudine de căpitan! Activ în atac, dar prezent şi în defensivă atunci când echipa a avut nevoie. A punctat pentru a 12-a oară în 14 jocuri din ediţia 2020-2021.
ANTRENORUL ETAPEI Edward lordănescu (CFR Cluj / 42 de ani) – Are un început formidabil de mandat la CFR, cu cinci victorii şi o remiză în cele şase jocuri din campionat, rezultate în urma cărora clujenii s-au apropiat la doar un punct de lider.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PROGRAMUL COMPLET AL DIVIZIEI A1 DE VOLEI FEMININ

S-a stabilit şi programul returului Diviziei A1 la volei feminin. Acesta va începe cu o săptămână mai târziu decât competiţia masculină.Ca şi în cazul turului, şi returul se va disputa sub formă de turnee, păstrân-du-se componenţa grupelor din prima parte a campionatului.Returul va începe în weekend-ul 22-24 ianuarie, cu o […]