PIŢIAN, OMUL RECORD

Mihai ROŞOIU

Sezonul 2020-2021 din Liga 1 a intrat într-o scurtă pauză, după terminarea turului, iar trei fotbalişti se pot lăuda cu faptul că au jucat toate minutele în cele 15 meciuri din campionat. FANATIK a vorbit cu Andrei Piţian, singurul fotbalist de câmp care a fost integralist în tur.
La finalul turului, Mirko Pigliacelli (U Craiova), Octavian Vâlceanu (Academica Clinceni) şi Andrei Piţian au fost singurii fotbalişti care au jucat în toate minutele din meciurile din turul campionatului.
Cu 1.350 de minute, Andrei Piţian a fost singurul fotbalist de câmp care a fost integralist în turul campionatului, fiind unul dintre jucătorii importanţi ai Chindiei Târgovişte, revelaţia primei părţi a sezonului. Formaţia antrenată de Emil Săndoi ocupă locul 6, ultimul care permite accesul în play-off.
La finalul turului, Andrei Piţian a vorbit pentru FANATIK despre prima partea a sezonului, una în care a pus umărul la prestaţiile bune ale Chindiei Târgovişte. Fundaşul central de 24 de ani intră în ultimele şase luni de contract cu formaţia antrenată de Emil Săndoi şi speră să prindă un transfer în următoarea perioadă.

„Ar fi o onoare pentru mine să fac pasul spre o echipă cu pretenţii, dar momentan sunt sub contract cu Chindia şi vreau să rămân concentrat la ce am de făcut aici. Am intrat în ultimele şase luni de contract, în vară voi fi liber şi voi vedea ce se va întâmpla”, a declarat Andrei Piţian pentru FANATIK.
Vrea să fie integralist până la finalul sezonului
Andrei Piţian speră să repete performanţa şi în retur, când îşi doreşte să fie integralist din nou în toate meciurile din campionat. Chiar dacă a bifat 1.350 de minute, fundaşul central nu visa să atingă această bornă, în special pentru că se temea ca nu cumva să absenteze din cauza coronavirusului.
Nu mă aşteptam să joc toate minutele în toamna asta şi nu că nu aveam încredere în potenţialul meu, ci pentru că îmi era teama că voi fi oprit din cauza acestui virus. Am avut şi noi probleme dar m-am ferit cât am putut. Dacă voi fi sănătos, cred că pot să fiu integralist până la finalul sezonului, mai ales că în cele 15 etape am luat un singur cartonaş galben şi nu văd un alt motiv să nu pot evolua”, a mai spus Andrei Piţian.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Analiză Gazeta Sporturilor CHINDIA TÂRGOVIŞTE, ECHIPA SURPRIZĂ A PRIMEI PĂRŢI A CAMPIONATULUI

La final de tur, conform raportului puncte/goluri marcate, CFR Cluj e lider cu o medie de 1,72 de fiecare reuşită, urmată de Craiova, (1,68) şi de revelaţia Chindia (1,67), care a prins ultimul loc de play-off deşi are cel mai slab atac din Liga 1, cu doar 12 realizări ofensive.S-a […]