Piese de teatru numai una şi una în acest weekend la Târgovişte

Ş.E.

teatruUn spectacol aniversar, o premieră muzicală pentru copii şi două producţii de succes ale Teatrului Municipal vă aşteaptă în acest weekend la Târgovişte, în cazul în care doriţi să petreceţi şi altfel timpul liber. Vineri, 8 februarie, ora 19.00, la Sala Studio se joacă DUBLU SAU NIMIC, un spectacol de Corneliu Jipa, cu Maria Nicola şi Radu Câmpean.
O radiografie a sentimentelor, a stărilor acelora care în spatele camerei de filmat sunt oameni, iar în faţa camerei, actori.
În luna februarie se împlinesc 6 ani de la premiera acestui spectacol, care a devenit marcă a Sălii Studio şi care continuă să aibă un remarcabil succes de public.
Pentru sâmbătă, 9 februarie, ora 19.00, la Sala Tony Bulandra, să fiţi pregătiţi pentru D’ALE CARNAVALULUI de I. L. Caragiale, în regia lui Toma Enache, cu Constantin Cotimanis, Cătălina Mustaţă, Gabriel Duţu, Miruna Vâju, Liviu Cheloiu, George Constantinescu, Sebastian Bălăşoiu, George Buică, Cristian Olaru.
„Ne-am propus un spectacol în care se îmbină armonios textul clasic şi spumos al lui Caragiale cu apucăturile noi de carnaval din zilele noastre. Şi vrem să descoperiţi în bal talentul, energia şi creativitatea celor tineri dublate de talentul, ingeniozitatea şi experienţa unor actori de marcă”. Toma Enache
Şi copiii sunt invitaţi la spectacol. Pentru ei, sâmbătă, 9 februarie, începând cu ora 11.00, la Sala Mihai Popescu, se joacă
AVENTURILE
PEŞTIŞORULUI AZURIU de Izabella Oprea, în regia lui Dan Ţopa, a cărei premieră a avut loc săptămâna trecută.
Actorii Mihaela Brebinaru, Ana Maria Puşcălău, Ştefan Ştefănescu, Mihai Bălăceanu, Ionuţ Constantinescu, Costin Butăroiu îi aşteaptă pe cei mici pentru a descoperi împreună lumea mirifică a apelor.
„În acest spectacol vom crea un adevărat univers marin, personaje interesante, cu un puternic impact atât asupra copiilor, cât şi asupra părinţilor şi bunicilor. O poveste unică, o adevărată experienţă în care teatrul va fi mai aproape de sufletele lor. O altă parte esenţială a spectacolului este black light-ul. Culorile fluorescente şi materialele reflectorizante vor crea o deosebită atmosferă marină, ce va transpune publicul într-o lume superbă şi misterioasă a adâncurilor”. Dan Ţopa
Duminică, 10 februarie, ora 19.00, puteţi încheia săptămâna la o întâlnire cu UNCHIUL VANEA de A. P. Cehov, în regia lui Sorin Militaru, cu Bogdan Farcaş, Cătălin Babliuc, Antonia Ionescu Micu / Cosmina Lirca, Corneliu Jipa, Ana Maria Oglindă / Dana Stîngă, Sorin Şaguna, Maria Nicola şi Ionuţ Constantinescu.
O dramă melancolică rusească, în care „personajele îşi „îmbracă” viaţa pe dos. Iar atunci când încep să bage de seamă eroarea, nu fac nimic ca s-o-ndrepte. Se strâng la un loc pe câte o moşioară idilică ori în salonaşul vreunui conac de provincie unde beau ceai sau/şi vodcă şi încep să-şi plângă de milă.
Preţul unui bilet la spectacolele pentru copii este de 5 lei. Preţul unui bilet întreg la spectacolele pentru adulţi este de 15 lei. Pentru elevi, studenţi şi pensionari, preţul biletelor este de 10 lei.
Preţul unui bilet întreg la spectacolul „D’ale Carnavalului” este de 20 lei. Pentru elevi, studenţi şi pensionari, preţul biletelor este de 15 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Florin Popescu, preşedintele PDL Dîmboviţa: "în absenţa investiţiilor va creşte rata şomajului"

Dpt. Florin Popescu, preşedintele PDL Dâmboviţa, a declarat că în bugetul aprobat joi de plenul reunit al Parlamentului nu sunt prevăzute finanţări pentru proiectele mari de infrastructură ale judeţului: centurile ocolitoare ale oreşelor Târgovişte, Titu ori Găeşti, pentru extinderea la patru benzi a DN 7 Bâldana – Titu ori pentru […]