Piaţa Revoluţiei a fost redeschisă circulaţiei pietonale

De câteva zile, târgoviştenii se bucură de schimbarea radicală din zona ultracentrală a oraşului, adusă de modernizarea şi reamenajarea Pieţei Revoluţiei. A fost finalizat încă un proiect edilitar, în completarea modernizării Pieţei Tricolorului şi reamenajării Parcului Mitropoliei.
Revenind la Piaţa Revoluţiei, lucrările au inclus reamenajarea canalizării pluviale, a iluminatului public, înlocuirea mobilierului stradal şi plantarea unui mare număr de arbuşti şi arbori ornamentali.
„Deşi mai sunt câteva intervenţii până la finalizare (montare camere video şi cişmele sau realizarea ultimelor retuşuri), stadiul de execuţie a permis îndepărtarea împrejmuirii aferente organizării de şantier. Diferenţa faţă de starea anterioară este evidentă”, a spus primarul Cristian Stan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Conferinţă online - FEMEIA, MODEL DE LEADER

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Dâmboviţa a parcurs un pas în promovarea leadership-ului feminin, organizând prima conferinţă din judeţul Dâmboviţa dedicată femeilor.Conferinţa – FEMEIA, MODEL DE LEADER, s-a desfăşurat online, pe platforma Zoom, pe durata a trei ore, timp în care doamne remarcabile, atât din mediul privat, cât şi […]