Piaţa de muncă din Dâmboviţa are 125 de locuri de muncă vacante

Ş.E.

locuri de muncaIn baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, sunt înregistraţi în această perioadă 25 agenţi economici, care oferă 125 de locuri de muncă vacante.
Dintre acestea, cinci se adresează persoanelor cu studii superioare – contabil bugetar, diriginte şantier, reprezentant comercial, iar 101 sunt pentru persoanele calificate.
Cele mai solicitate ocupaţii dintre cele pentru persoanele calificate sunt: asistent medical; ziarist; secretară; agent turism; agent imobiliar; operator maşini unelte; lucrător sortator, electrician; lăcătuş mecanic; frezor; şofer; cofetar; dulgher, confecţioner articole textile, sudor; vopsitor; tractorist; maşinist la maşini mobile pentru transport intern; instalator.
La acestea se adaugă 19 locuri de muncă vacante pentru muncitorii necalificaţi. Lista este actualizată zilnic în funcţie de ofertele angajatorilor şi de ocuparea locurilor de muncă existente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Poliţiştii dâmboviţeni luptă pentru securitatea cetăţenilor

Inspectoratul General al Poliţiei Române – Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii, în parteneriat cu Groupama Asigurări SA, derulează în perioada mai-iulie 2013, o amplă campanie de conştientizare a cetăţenilor, privind furturile din locuinţe, prin care explică modalităţile în care acţionează infractorii. Poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi […]