PETYA BARAKOVA, ÎN ECHIPA ETAPEI DE VOLEI FEMININ

Date:

CSM Lugoj a reușit cel mai spectaculos rezultat în etapa a 20-a. Formația antrenată de Ugljesa Segrt, a patra oară antrenorul etapei, a trecut de Rapid, la București. Lugojul a schimbat liderul, dar și antrenorul Rapidului. Dragan Nesic a fost înlocuit de Darko Zakoc, cel care a fost în trecut tehnicianul campioanei Volei Alba Blaj!

Două jucătoare de la bănățence în echipa etapei, nelipsita Liza Ruban, cu a 10-a prezență, dar și Aliona Martiniuc, aflată la debut! CSO Voluntari, succes cu CSM Constanța (3-1) le are ca reprezentante pe centrul Mira Todorova și liberoul Diana Vereș. Diana, a șasea oară în formația rundei, are cele mai multe ”titularizări” pe postul său.

Apoi CSM Târgoviște (Barakova), CSM București (Coreea) și Dinamo (Bălae) au și ele câte o jucătoare în echipa etapei a 20-a.

Extremă: YELIZAVETA RUBAN (CSM Lugoj). Nicio etapă fără Liza, aflată la a zecea prezență în Top. Practic în jumătate din etapele disputate. Lugojeanca a reușit 20 de puncte în victoria cu Rapid, dintre care un as și trei blocaje. A servit foarte bine. 67% recepție pozitivă și 22% recepție excelentă.

Centru: MIRA TODOROVA (CSO Voluntari). Stăpână pe fileu, Mira și-a trecut în cont 15 puncte, dintre care 5 blocaje. 77% din mingile pe care le-a avut în atac s-au transformat în puncte. Mira este a patra oară în echipa etapei în acest sezon.

Opus: ALIONA MARTINIUC (CSM Lugoj). Debutantă în formația rundei, moldoveanca a fost chinuită în acest sezon de desele accidentări. Cu Rapidul a reușit 11 puncte, dintre care un blocaj. 42% procentajul de reușită în atac, exact în nota echipei.

Coordonator: PETYA BARAKOVA (CSM Târgoviște). Capul limpede al dâmbovițencelor, bulgăroaica a oferit din nou cele mai bune pase la coordonare. A servit, de asemenea foarte bine în meciul câștigat în fața Coronei, 3-1. Două puncte a reușit Petya, dintre care un blocaj.

Centru: MARJORIE APOLINARIO COREEA (CSM București). Brazilianca a avut o evoluție foarte bună în disputa cu Medicina Tg. Mureș. 17 puncte în contul său, dintre care trei blocaje. A avut un procentaj în atac de 74%.

Extremă: GABRIELA BĂLAE (Dinamo București). Pentru prima dată în echipa etapei, extrema dinamovistă a reușit 11 puncte în partida câștigată la Pitești, 3-0. Și-a trecut în cont 2 blocaje și un as. Procentaj bun și pe preluare, 80% recepție pozitivă și 50% recepție excelentă.

Libero: DIANA VEREȘ (CSO Voluntari). Foarte sigură pe ea, nu a greșit practic nicio minge. 57% a avut Diana preluări pozitive și 29% excelente. A contribuit din plin la succesul în fața celor de la CSM Constanța, 3-1.

Antrenor: UGLJESA SEGRT (CSM Lugoj). Tehnicianul sârb e a doua oară consecutiv în echipa etapei și a patra oară în total. CSM Lugoj e pe un trend ascendent și are șanse la primul loc la finalul sezonului regulat. Un program foarte greu însă pentru bănățence. Lugojul continuă rezultatele excelente cu Segrt pe banca tehnică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A pierdut controlul mașinii și a ajuns în șant

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

 Incendiu produs la o casă în satul Urziceanca, comuna Ciocănești 

Detașamentul de Pompieri Titu a intervenit cu o autospecială...

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii dâmbovițeni 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit în...

Falșii consultanți de investiții!

Ai decis să intri în lumea investițiilor și vrei...