PETRUŢA IUGULESCU MERGE IN QATAR

Mihai ROŞOIU

Cele două au fost incluse de FIFA pe lista celor 48 de asistenţi care vor participa la Mondialul din 2019, găzduit de Franţa. Pentru pregătirea participării la turneul final, Ţepuşă şi Iugulescu vor participa în perioada 3-15 februarie la un seminar care se va desfăşura în Qatar, la invitaţia FIFA.
Mihaela Ţepuşă a făcut parte din brigada de arbitri care a condus finala mică a Campionatului Mondial de fotbal feminin dedicat categoriei de vârstă sub 17 ani, care s-a disputat în Uruguay, în decembrie 2018.
Campionatul Mondial de fotbal feminin se va disputa în perioada 7 iunie – 7 iulie 2019, iar oraşele care vor găzdui partide sunt Grenoble, Le Havre, Lyon, Montpellier, Nice, Paris, Reims, Rennes şi Valenciennes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TENISMENUL ANDREI VOICAN (CS TÂRGOVIŞTE), AUR ŞI ARGINT LA CAMPIONATUL NAŢIONAL INDIVIDUAL DE IARNĂ U16

Centrul Naţional de Tenis din cadrul FRT a găzduit ediţia 2019 a „Campionatului Naţional Individual de Iarnă U16”, unul foarte echilibrat, cu mulţi jucători valoroşi la start. Turneul de simplu al fetelor a fost câştigat de o reprezentantă a clubului CSM Bucureşti, Alexandra Iordache, jucătoare venită din calificări, care a […]