PETRUŢA IUGULESCU ARBITREAZĂ SEMIFINALĂ DE LIGA CAMPIONILOR

Mihai ROŞOIU
0 0

UEFA a anunţat oficial că una dintre semifinalele UEFA Women’s Champions League va fi arbitrată de o brigadă din România! Astfel, manşa întâi a duelului dintre FC Barcelona şi Paris Saint-Germain, partidă care se va disputa în 22 aprilie pe „Mini Estadi” din Barcelona, va fi condusă la centru de Teodora Albon, una dintre cele mai bune arbitre din fotbalul mondial.
Teodora Albon le va avea ca ajutoare pe Mihaela Ţepuşă şi Petruţa lugulescu, brigadă care va fi prezentă şi la turneul final al Campionatului European de fotbal din Olanda, din acest an, competiţie care se va desfăşura între 16 iulie şi 6 august.
„În ultimii cinci ani am prins patru semifinale şi o finală de Liga Campionilor. Această nouă delegare nu ne poate decât bucura. Asta înseamnă constanţă, înseamnă că UEFA contează pe noi în continuare. Cred că va fi un meci foarte echilibrat, între o echipă-surpriză, Barcelona, şi una cu mare experienţă internaţională, PSG”, a declarat, pentru www.frf.ro, Teodora Albon.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Urcatul pe munte nu e pentru oricine

Perioada de vară este una în care zona montană din judeţ este luată cu asalt de turişti. Jandarmii dâmboviţeni sunt prezenţi în zona staţiunii montane Moroeni-Padina-Peştera şi pe traseele turistice intensificând acţiunile în zona de competenţă şi în mod deosebit acolo unde este posibil să se producă evenimente, fiind pregătiţi […]