Petrolul Târgovişte Şapte puncte, în ultimele trei etape

A.l.
0 0

sportDupă ce a încasat un sec 7-0, pe malurile Cricovului Dulce, de la Flacăra Moreni (în etapa a 8-a), Petrolul Târgovişte şi-a mai revenit. A câştigat 7 puncte din 9 posibile. A învins de două ori în deplasare: 1-0 cu CS Petreşti şi 1-0 cu Unirea Ungureni, acasă (stadionul Toma Panţu) cu Voinţa Perşinari.
După consumarea a 11 etape echipa de lângă Campusul Universităţii Valahia se află pe locul 10 cu 17p făcute din 5 victorii şi 2 egaluri. A suferit 4 eşecuri.
În vară de la Petrolul au plecat: Neagu, R. Şeran, A. Şeran, Brătescu, Necatu, Istrate, Tănase. Au venit: Jianu, B. Niculae, Ispas, Tică, C. Dumitru, Neacşu, Bădescu. Împreună cu Eftimie, Bratu, Albu, Prisăcaru, Dogaru, Nedelcu, Petrescu, antrenorul Gogu Bucurică a făcut o echipă bunicică. Nu vrea să mai aibă emoţiile din sezonul trecut.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lucrările pentru finalizarea ANL-urilor de la Sagricom vor fi reluate

În şedinţa extraordinară a Consiliului Local Municipal Târgovişte din 13 octombrie 2015, două puncte au figurat pe ordinea de zi. Primul, a vizat modificarea HCL 250/22.09.2015 referitoare la aprobarea reactualizării documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a indicatorilor tehnico-economici, la obiectivul „Extindere P + 1 Grădiniţa nr. 9 […]