Petreceri încheiate cu amenzi uriaşe

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizati, prin TELVERDE, cu privire la faptul ca intr-un restaurant din municipiul Târgovişte se desfăşoară o petrecere. Poliţiştii s-au deplasat la locul indicat, unde au identificat 32 de persoane care participau la o petrecere privata (botez). Conform prevederilor Legii nr. 55/2020, administratorul localului a fost sanctinat cu amendă în cuantum de 10.000 de lei, organizatorul evenimentului cu 2.000 de lei, iar ceilalţi participanţi cu 500 de lei, fiecare. De asemenea, poliţiştii din cadrul Sectiei nr. 1 Poliţie Târgovişte s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că intr-un imobil de pe raza localităţii Valea Voievozilor este o petrecere în desfăşurare. În urma verificărilor, poliţiştii au identificat 30 de persoane, acestea fiind sancţionate contravenţional cu amendă în cuantum de 500 de lei, fiecare, iar organizatorul cu amendă în valoare de 10.000 de lei. Reamintim cetăţenilor că, în contextul actual, pentru siguranţa tuturor, este necesar să respecte prevederile legale impuse de autorităţi pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19.
ACŢIUNI DE VERIFICARE A RESPECTĂRII MĂSURILOR DE PROTECŢIE*
Sub autoritatea Instituţiei Prefectului Judeţului Dâmboviţa, poliţiştii, împreună cu jandarmi şi poliţişti locali, au desfăşurat noi acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, pieţe, târguri şi terase, dar şi în mijloacele de transport în comun.
Scopul vizat de aceste acţiuni îl constituie prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.
În cadrul acţiunilor desfăşurate au fost legitimate 5.300 de persoane, au fost verificate 279 de societăţi comerciale/persoane fizice autorizate şi 658 de mijloace de transport persoane.
Pentru abaterile constatate au fost aplicate 193 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii
nr.55/2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Secţiile ATI sunt sufocate

Peste 60 pacienţi cu COVID-19, aşteaptă să intre la Terapie Intensivă. Trăim zile cumplite, spitalele sunt sufocate şi în continuare se pune presiune pentru a se asigura paturi ATI pentru pacienţii COVID-19. Dacă ritmul de infectare se păstrează şi în ritmul actual de 20%, situaţi va deveni necontrolabilă în toată […]