Petrecere oprită de mascaţi

Mascaţii au oprit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o petrecere care se desfăşura în comuna dâmboviţeană Potlogi, fără respectarea normelor sanitare în contextul epidemiei COVID-19.
La data de 20 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu, sprijiniti de luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, sau deplasat pe raza localităţii Potlogi, unde se desfăşura un eveniment privat (botez). Au fost identificate 31 de persoane care au fost sancţionate contravenţional cu amendă în cuantum de 500 de lei, fiecare, iar alte două persoane, respectiv organizatorul evenimentului şi proprietarul imobilului, au fost sancţionate cu amendă in valoare de 2.500 de lei, fiecare.
Poliţiştii recomandă tuturor cetăţenilor să respecte prevederile legale în contextul pandemiei de Covid 19.
Facem precizarea că evenimentele de tipul nunţi, botezuri, mese festive sunt interzise.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Incendiu la un apartament, în municipiul Târgovişte

Pompierii de la Detaşamentul Târgovişte au fost alertaţi despre producerea unui incendiu la un apartament din Târgovişte, situat la primul etaj al unui bloc de locuinţe.Imediat, spre locul evenimentului pompierii târgovişteni s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o platformă de salvare la înălţime şi un […]