Petrecere cu manele în noaptea de Înviere, pe stradă şi în cimitir, încheiată cu intervenţia mascaţilor şi amenzi uriaşe

0 0

Având în vedere imaginile video postate pe o reţea de socializare, în cursul nopţii de 18 spre 19 aprilie, în care mai multe persoane dansează pe stradă şi în cimitir fiind încălcate prevederile impuse în perioada stării de urgenţă, poliţiştii au intervenit.
Poliţiştii cadrul Politiei Oraşului Răcari, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, s-au deplasat pe raza localităţii Vizureşti, unde au identificat persoanele în cauză. Au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale în valoare de 20.000 de lei pentru fiecare şi o sancţiune în valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie , conform Ordonanţei Militare nr. 3/2020.

Peste 280 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita au fost prezenţi în teren, în noaptea de Inviere, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale
Poliţiştii dâmboviţeni au acţionat, alături de celelalte structuri cu atribuţii în domeniu, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică,prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, dar şi pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale impuse în perioada stării de urgenţă.
În intervalul orar, 20:00-06:00, politistii au intervenit la 16 evenimente sesizate prin Numărul Unic pentru Apeluri de Urgenta 112 şi au constatat 7 infracţiuni. Din totalul acestora, 3 au fost contra persoanei şi 4 la regimul

rutier.
De asemenea, poliţiştii au aplicat 22 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Ordonantei Militare nr.3/2020.
În continuare, poliţiştii vor fi in teren, fiind pregătiţi sa intervină pentru combaterea evenimentelor care pot afecta liniştea şi siguranţa cetatenilor.
Totodata, poliţiştii le recomandă cetatenilor sa adopte o conduită preventivă şi să respecte prevederile ordonantelor militare pentru siguranta celor dragi.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Al patrulea deces COVID-19 în judeţul Dâmboviţa

La nivelul judeţului Dâmboviţa s-a înregistrat decesul cu numărul patru din cauza COVID-19. Este vorba de un bărbat de 67 de ani care a fost internat la Secţia Pneumologie în data de 16.04.2020 şi confirmat pozitiv în data de 18.04.2020, la o zi după deces. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, […]