PETREA RĂSUFLĂ UŞURAT DUPĂ VICTORIA CONTRA CHINDIEI

Mihai ROŞOIU

FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii I.
Darius Olaru a marcat singurul gol al meciului în minutul 23. Cu câteva minute înainte, Dragoş Nedelcu a fost înlocuit, fundaşul FCSB-ului accidentân-du-se din nou. Oaspeţii au marcat şi ei în minutul 62 prin Florea, dar reuşita acestuia a fost anulată pentru henţ.
„Un meci disputat, am întâlnit o echipă care a dat o replică foarte bună.” a recunoscut Anton Petrea, antrenorul FCSB-ului, după meci. El s-a declarat mulţumit de rezultatul obşinut de echipa sa: „Mă bucură, în schimb, evoluţia noastră, am dat dovadă de maturitate. Aveam nevoie de această victorie pentru moralul nostru, poate în anumite momente s-a văzut o oarecare teamă în a pasa, în a ne exprima. Băieţii au făcut un efort incredibil, fantastic, mi-a plăcut atitudinea lor şi dăruirea lor şi e o victorie meritată şi 3 puncte importante pentru noi.”
Dragoş Nedelcu, abia revenit pe gazon după o accidentare gravă, a fost înlocuit în minutul 19: „Am înţeles că e o leziune fibri-lară. Vom vedea cât de gravă e şi ce va presupune acest lucru.” a spus Petrea.
Ovidiu Popescu a evoluat ca fundaş central: „Ovidiu a mai jucat pe această poziţie, nu e o poziţie nouă pentru el, e un jucător polivalent, se descurcă foarte bine în acest locuri, şi ca fundaş central, şi ca fundaş lateral. Şi în seara asta a făcut un meci foarte bun, un joc fără greşeală.” a încheiat Petrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Zipper România, o poveste de succes

Zipper România uneşte prin intermediul unei viziuni comune o echipă consolidată şi conectată la tradiţia companiei de prelucrare a datelor şi documentelor, orientată către eficientizarea şi optimizarea fluxurilor.Soluţiile şi serviciile de digitalizare au permis extragerea anuală a peste 1 miliard de date cu caracter personal şi prelucrarea a peste 50 […]