Petițiile adresate Instituției Avocatul Poporului se transmit prin poșta, în format letric, sau prin e-mail

0 0

Având în vedere evoluția situației pandemice, din motive de siguranță medicală, Avocatul Poporului -Biroul Teritorial Ploiești, căruia îi este arondat și Județul Dâmbovița, menține decizia prin care își suspendă activitatea de acoradare a audiențelor atât la sediu, cât și în teritoriu.
Totuși, dâmbovițenii se pot adresa în continuare Biroului Teritorial Ploiești al instituției, apelând telefonic la nr. 0244/593227, prin poștă, pe adresa Municipiul Ploiești, B-dul Republicii nr. 2-4, sau prin e-mail la adresa avpprahova@avp.ro.
Cetățenii pot solicita sprijinul Avocatului Poporului în mod gratuit, fiind vorba despre orice persoană care se simte nedreptățită de faptele unui funcționar public din cadrul autorităților centrale sau locale. Pentru operativitate, persoanele interesate sunt rugate să transmită o petiție din care să rezulte, pe scurt, problemele cu care se confruntă, precum și documentele justificative, în copie.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Rezultate mai bune în turism pe timpul verii

Sezonul estival a fost ca un balon de oxigen pentru turismul dâmbovițean. Au fost rezultate încurajatoare în lunile iunie și iulie și chiar mai bune în august, ultima lună analizată din punct de vedere statistic. În cifre exacte, în luna august 2021, comparativ cu luna corespunzătoare din anul precedent, sosirile […]