Published On: mar, iul. 23rd, 2019

Peste două sute de candidaţi au renunţat din start la examenul de titularizare

nichiduta.ro

Comunicarea rezultatelor în urma evaluării lucrărilor la proba scrisă a concursului de titularizare se efectuează astăzi, 23 iulie 2019, apoi, între 23 şi 24 iulie 2019 se înregistrează contestaţiile, a căror rezolvare este între 24 şi 29 iulie 2019, iar comunicarea rezultatelor finale are ca termen data de 30 iulie 2019 – se precizează într-un comunicat al ISJ Dâmboviţa.
La nivelul judeţului, s-au înscris la concurs 689 candidaţi, dintre care 106 au fost absenţi, 91 s-au retras în timpul probei din motive personale, iar numărul celor prezenţi, cu lucrări transmise la centrele de evaluare, a fost de 492. Concursul a fost organizat în două unităţi din Târgovişte, Centrul de concurs nr. 1- Liceul Voievodul Mircea Târgovişte, cu 297 candidaţi arondaţi, dintre care 37 absenţi, 54 retraşi din motive personale şi Centrul de concurs nr. 2-Colegiul Naţional Constantin Cantacuzino Târgovişte, cu 392 candidaţi arondaţi, 69 absenţi şi 37 retraşi din motive personale. Dintre disciplinele din concurs, cele mai solicitate au fost Limba si literatura română, elemente de pedagogie şcolară şi elemente de didactica generală aplicate disciplinelor din învăţământul primar – 128 candidaţi, Limba şi literatura română, pedagogia preşcolară şi metodica desfăşurării activităţilor instructiv-educative în grădiniţa de copii – 128 candidaţi, urmate de Educaţie fizică şi sport – 68, Limba şi literatura română – 66, Limba şi literatura engleză – 45, Matematică – 32, Religie ortodoxă – 22, Cultură civică şi educaţie socială -22, Geografie – 22, Educaţie muzicală – 17, apoi de Istorie, Fizică sau Limba şi literatura franceză, cu un număr de câte 16 candidaţi pe disciplină. Pe 31 iulie 2019 are loc repartizarea candidaţilor cu media de repartizare minimum 7 (şapte), conform art. 62 alin. (8) din Metodologie, indiferent de statutul acestora, pe posturi didactice/catedre vacante publicate, pentru angajare cu contract individual de muncă pe o perioadă nedeterminată, la nivelul judeţului în care au susţinut proba practică sau inspecţia specială la clasa în profilul postului, indiferent de judeţul în care au susţinut proba scrisă, ierarhizaţi pe o lista unică, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro