Peste 80 de locuri de muncă disponibile pentru dâmboviţeni

Ş.E.
0 0

locuri de muncaDacă Uniunea Europeană încearcă să ne atragă cu locuri de muncă, nici piaţa internă nu se lasă mai prejos. În baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistraţi 14 agenţi economici, care oferă 82 locuri de muncă. Dintre acestea, cele mai solicitate ocupaţii sunt: servant pompier; agent asigurare; lucrător comercial; lăcătuş; montator; vânzător; şofer; zugrav; zidar; fasonator mecanic; frezor; spălător vehicule; confec-ţioner articole textile, muncitor necalificat.

Anul este abia la început, aşa că, dacă nu găsiţi nimic interesant, precizăm că lista este actualizată zilnic, în funcţie de ofertele angajatorilor şi de ocuparea locurilor de muncă existente.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Propovăduind împărăţia cerurilor

Duminica de astăzi vine să întărească sărbătorile cele mari ale iernii, care, iată, pare că au trecut. Ne-a copleşit mai întâi slava Bet-leemului, ne-am închinat laolaltă cu păstorii, ascultând cântare îngerească şi am adus daruri laolaltă cu îngerii, păstorii şi magii. A fost Tăierea împrejur a lui Dumnezeu care a […]