Peste 400 de sancțiuni aplicate, 29 de permise de conducere reținute și șase certificate de înmatriculare retrase

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și cei de la formațiunile de profil din teritoriu, alături de efective de la ordine publică, au desfășurat o razie în județul Dâmbovița, pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea gradului de siguranță al cetățenilor.
Astfel, polițiștii au aplicat 402 sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la 85.990 de lei. Din totalul sancțiunilor, 356 au fost pentru nerespectarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulția pe drumurile publice, dintre care 138 de sancțiuni au fost pentru viteză excesivă și 56 pentru abaterile comise de pietoni și bicicliști.
Alte 42 de sancțiuni au fost pentru încălcarea prevederilor Legii
nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.
De asemenea, polițiștii au retras 6 certificate de înmatriculare, au dispus suspendarea dreptului de utilizare în cazul a 4 autovehicule și au reținut 29 de permise de conducere, dintre care 24 au fost pentru depășirea regimului legal de viteză.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Acțiuni pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor

În intervalul orar 23:00-02:00, polițiștii de la rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, împreună cu inspectori din cadrul Registrului Auto Român, au acționat în trafic, în zona centrală a municipiului Târgoviște, pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor.Activitățile desfășurate au vizat, în special, verificarea funcționării mecanismului de frânare și […]