Peste 40 de agenți economici și-au anunțat participarea la Bursa locurilor de muncă

Date:

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița organizează vineri Bursa Locurilor de Muncă pentru toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Evenimentul reprezintă o oportunitate  pentru a conecta angajatorii cu potențialii candidați și a facilita procesul de recrutare. Bursa are loc la Târgoviște, la Clubul Studenților, de la ora 10:00.

Până la această dată și-au anunțat participarea 42 de agenți economici, cu un total de 439 de locuri de muncă disponibile.

Iată câteva informații relevante despre Bursa Locurilor de Muncă din data de 17 mai 2024:

Domeniile de activitate pentru care agenții economici recrutează forță de muncă sunt prelucrarea metalelor, comerț, prelucrare mase plastice, confecții textile, servicii către populație, construcții hoteluri și restaurante, transporturi contabilitate, întreținere spații verzi, pază și protecție, vânzări, alte domenii.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița  invită și persoanele care nu sunt calificate, să se informeze și chiar să acceseze cursurile de calificare pentru a fi mai competitivi și pentru a-și crește șansele de angajare.

Standurile pentru  formare profesională, informarea și consilierea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și locuri de muncă prin rețeaua Eures vor veni și în întâmpinarea persoanelor cu diferite vulnerabilități, precum persoane cu dizabilități, refugiați din Ucraina, tineri NEET și alte categorii aflate în dificultate, pentru sprijin în vederea ocupării pe piața muncii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...