Peste 360 de locuri de muncă disponibile la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Ş.E.
0 0

locuri de muncaAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa organizează vineri, 19.04.2013, începând cu ora 10:00, Bursa Generală a Locurilor de Muncă la Târgovişte – Clubul Studenţilor din incinta Casei Tineretului, micro VI.
„Acţiunea este organizată şi în acest an la nivel naţional cu scopul de a reuni solicitanţii locurilor de muncă şi angajatorii, a declarat Constanţa Anghel, director AJOFM Dâmboviţa. Acţiunile de acest gen contribuie la îmbunătăţirea transparenţei pe piaţa muncii, facilitează accesul tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă la oferta de muncă de pe piaţă, dar vine şi în sprijinul angajatorilor cu forţa de muncă disponibilă.
Bursa locurilor de muncă constituie de asemenea, un bun prilej de a comunica persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă informaţii referitoare la modalităţile prin care îşi pot creşte şansele de angajare prin materiale informative pe care AJOFM Dâmboviţa la pune la dispoziţia participanţilor.
De asemenea, personal specializat din cadrul instituţiei va acorda spijin persoanelor care doresc să îşi completeze un C.V., o scrisoare de intenţie şi la cerere, va oferii informaţii referitoare la tehnici de căutare a unui loc de muncă.
Până la acest moment, au fost contactaţi 133 de agenţi economici din care 35 şi-au anunţat participarea cu 363 de locuri de de muncă vacante, oferite din ramuri de activitate precum: – industria metalurgică, comerţ, construcţii, transporturi, servicii, industria alimentară, panificaţie, hoteluri şi restaurante, industria confecţiilor textile.
Datele sunt preliminare şi avem semnale că până la data desfăşurării bursei – 19 aprilie a.c., numărul locurilor de muncă va fi mai mare, având în vedere gratuitatea serviciilor oferite actorilor principali de pe piaţa muncii.
Numărul de angajări care s-au făcut în primul trimestru al anului, respectiv 1.880, ne semnalează că ser-vicile de consiliere şi informare privind cariera, formarea profesională şi nu în ultimul rând medierea muncii, contribuie activ la creşterea numărului persoanelor angajate”, a mai precizat Constanţa Anghel.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La Băleni, Prin extinderea reţelei electrice se "împuşcă doi iepuri dintr-un foc"

În prima sesiune de depunere de proiecte pentru Grupurile de Acţiune Locală, care se încheie pe 15 mai, Primăria Băleni va depune două documentaţii. Una se referă la modernizarea şi dotarea căminului Cultural şi are o valoare de 200.000 de euro. Celălalt proiect, cu valoare de 175.000 euro, se referă […]