Peste 200 de locuri de muncă vacante pentru dâmboviţeni

Ş.E.

ajofmÎn baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate astăzi 205 locuri de muncă: 26 pentru persoanele cu studii superioare; 140 se adresează persoanelor calificate în diverse meserii; 39 de posturi pentru muncitorii necalificaţi.
Dintre acestea menţionăm: economist; agent imobiliar; agent turism; inginer producţie; reporter; inginer constructor; bibliotecar; formator; asistent medical; agent comercial; agent securitate, controlor calitate; operator mase plastice; fierar betonist; electrician; macaragiu, zugrav; lăcătuş mecanic; vânzător; femeie de serviciu; confecţioner articole textile; muncitori necalificaţi.
Oferta locurilor de muncă este actualizată zilnic în funcţie de solicitările angajatorilor precum şi de ocuparea posturilor vacante.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

REGĂSEŞTE-TE ÎN BINELE PE CARE-L FACI ALTORA

Preot loan ŞTEFĂNESCU Mântuitorul Hristos a spus de nenumărate ori că: „voinţa omului este o putere atât de mare, încât n-o poate birui nimeni”. Pentru asta, însă, este nevoie de un lucru, şi anume: când omul se hotărăşte la ceva, să nu-l mai clintească nimic din această hotărâre. De aceea […]