PESTE 200 DE CAZURI DE PERSOANE DISPĂRUTE SAU URMĂRITE ÎN TEMEIUL LEGII, DEPISTATE DE POLIŢIŞTI

0 0

Direcţia de Investigaţii Criminale din Poliţia Română organizează şi coordonează activitatea de localizare şi prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum şi de depistare a persoanelor dispărute.
Săptămâna aceasta a fost clarificată situaţia în 217 cazuri de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.
În perioada 28 septembrie – 4 octombrie 2018, poliţiştii din întreaga ţară, sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale a Poliţiei Române, au depistat 148 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 91 minori.
De asemenea, în ultima săptămână, au fost depistate şi 69 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 42 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 12 aveau mandate de arestare preventivă, 10 erau urmărite în baza unui mandat european de arestare, iar 5 persoane aveau sentinţe de internare în unitaţi medicale de specialitate.
Poliţiştii din Dâmboviţa au depistat, la data de 30 septembrie, un bărbat, de 24 de ani, din judeţul Călăraşi, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Călăraşi. Un bărbat, de 66 de ani, de cetăţenie italiană, care se sustrăgea executării unei pedepse de 15 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri, a fost depistat, la data de 4 octombrie, de poliţişti din Bihor. Persoana în cauză a fost încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Bihor.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pentru miercuri, se anunţă grevă generală la AITT

După mai bine de o lună în care n-au respectat orarul, generând mari neplăceri publicului călător, şoferii de la AITT ameninţă că vor intra, miercuri dimineaţa, în grevă generală. Asta dacă nu vor fi acceptate, în ultimul ceas, revendicările de ordin material, în primul rând privind asigurarea salariilor cerute şi […]