Peste 170 de locuri de muncă vacante în această perioadă

Ş.E.
0 0

bursa locurilor de muncaÎn baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate pentru această perioadă 176 de locuri de muncă, din care, 42 pentru persoanele cu studii superioare, 108 pentru persoanele calificate în diverse meserii, iar 26 de posturi se adresează muncitorilor necalificaţi.
Dintre acestea cele mai solicitate sunt: consilier juridic; imobiliar; agent turism; referent; asistent manager; faianţar; cofetar; casier; şofer; operator mase plastice; instalator reţele termice şi sanitare; muncitori necalificaţi.
Oferta locurilor de muncă este actualizată zilnic în funcţie de solicitările angajatorilor precum şi de ocuparea posturilor existente.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

URBAN, SARE LA GATUL FEDERAŢIEI Managerul divizionarei A, ICIM Arad este nemulţumit de hotărârea forului din Capitală de a reintroduce regula jucătorului român aflat în permanenţă pe teren

Decizia Federaţiei Române de Baschet de a reveni la regula care obligă echipele să aibă, în permanenţă, o jucătoare autohtonă pe parchet pare să nu-i fi picat prea bine lui Marcel Urban, managerul echipei din Arad. După supărarea produsă de eşecul în faţa outsider-ului CSM Târgovişte în campionatul intern, şeful […]