PESTE 140 DE PERSOANE, CERCETATE PENTRU ÎNŞELĂCIUNE, FALS ŞI FALS ÎN DECLARAŢII

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dâmboviţa, ca urmare a activităţilor de cercetare penală efectuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, fals şi fals în declaraţii, au pus în aplicare 149 de mandate de aducere.
Persoanele, toate din judeţul Dâmboviţa, au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.Din cercetări a reieşit că, în perioada noiembrie 2020 -ianuarie 2021, persoanele bănuite ar fi declarat în fals că, în contextul epidemio-logic actual generat de răspândirea virusului Sars-CoV-2, activitatea artistică le-ar fi fost afectată şi ar fi folosit documente falsificate pentru a solicita şi primi indemnizaţii din partea Agenţiei de Plăţi şi Inspecţie Socială.
Prejudiciul cauzat este estimat la 1.600.000 de lei.
Poliţiştii, sub coordonarea procurorului de caz, continuă cercetările, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNȚ PUBLICITAR privind procedura de închiriere a unui spațiu pentru utilizarea ca sediu al Serviciului de Probaţiune Dâmbovița

Direcţia Națională de Probaţiune, cu sediul în București, str. Apolodor, nr. 17, sector 5, demarează procedura de închiriere a unui spațiu pentru utilizarea ca sediu al Serviciului de Probaţiune Dâmbovița.  Documentația de atribuire aferentă contractului de închiriere, este pusă la dispoziția persoanelor interesate de către Direcţia Economică –Compartimentul Achizitii Publice din […]