Peste 140 de locuri de muncă vacante pe piaţa dâmboviţeană

Ş.E.
0 0

locuri de muncaÎn baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate 141 de locuri de muncă din care 9 pentru persoanele cu studii superioare; 101 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii; 31 de posturi pentru muncitorii necalificaţi.
Dintre acestea menţionăm: consilier administraţie publică; director instituţie publică; inginer geodez; şef formaţie cercetare – dezvoltare; şef birou import -export; economist şef; administrator societate comercială; medic veterinar; asistent veterinar; reprezentant tehnic; tehnician topometrist; şofer; electrician; vânzător; confecţioner articole textile; ambalator manual; muncitori necalificaţi.
Oferta locurilor de muncă este actualizată zilnic în funcţie de solicitările angajatorilor precum şi de ocuparea posturilor vacante.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Vitezomanii, sancţionaţi de poliţiştii dâmboviţeni

În ultimele două zile poliţiştii rutieri, în colaborare cu structurile de ordine publică, au acţionat, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei Rutiere din cadrul I.G.P.R., pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative, depistarea celor care comit abateri la regimul rutier, precum şi pentru asigurarea fluenţei traficului rutier. Poliţiştii dâmboviţeni au fost prezenţi […]