Peste 100 de locuri de muncă vacante pentru dâmboviţeni

Ş.E.
0 0

locuri de muncaÎn baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate 155 de locuri de muncă: 5 pentru persoanele cu studii superioare; 129 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii; 21 de posturi pentru muncitorii necalificaţi.
Dintre acestea menţionăm: consilier economic; inginer elec-trotehnist; specialist în sănătate şi securitate în muncă; agent poliţie comunitară; lucrător comercial; casier; electrician; şofer; instalator; vânzător; confecţioner articole textile; muncitori necalificaţi.
Oferta locurilor de muncă este actualizată zilnic în funcţie de solicitările angajatorilor precum şi de ocuparea posturilor vacante.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Măcelarii lui Allah

Chiar dacă nu conştientizăm pericolul, suntem contemporani cu trecerea într-o nouă etapă a conflictului dintre civilizaţii. Dacă, de la prăbuşirea şi dispariţia Imperiului Otoman acesta a fost mocnit, acum, la aproape o sută de ani, conflictul a reizbucnit sub forma sa cea mai violentă: Statul Islamic, organizaţie condusă de Abu […]