Peste 100 de locuri de muncă vacante pentru dâmboviţeni

Ş.E.

locuri de muncaÎn baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate 155 de locuri de muncă: 5 pentru persoanele cu studii superioare; 129 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii; 21 de posturi pentru muncitorii necalificaţi.
Dintre acestea menţionăm: consilier economic; inginer elec-trotehnist; specialist în sănătate şi securitate în muncă; agent poliţie comunitară; lucrător comercial; casier; electrician; şofer; instalator; vânzător; confecţioner articole textile; muncitori necalificaţi.
Oferta locurilor de muncă este actualizată zilnic în funcţie de solicitările angajatorilor precum şi de ocuparea posturilor vacante.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Măcelarii lui Allah

Chiar dacă nu conştientizăm pericolul, suntem contemporani cu trecerea într-o nouă etapă a conflictului dintre civilizaţii. Dacă, de la prăbuşirea şi dispariţia Imperiului Otoman acesta a fost mocnit, acum, la aproape o sută de ani, conflictul a reizbucnit sub forma sa cea mai violentă: Statul Islamic, organizaţie condusă de Abu […]