Peste 100 de locuri de muncă vacante îşi aşteaptă ocupanţii

Ş.E.
0 0

bursa locurilor de muncaÎn baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate pentru această perioadă 113 de locuri de muncă. Dintre acestea nouă sunt pentru persoanele cu studii superioare; 97 se adresează persoanelor calificate în diverse meserii, iar şapte sunt pentru muncitorii necalificaţi.
Dintre cele mai solicitate le amintim pe cele de consilier administraţie publică; inginer chimist; inginer electromecanic; formator; referent; psiholog; specialist marketing; subinginer mecanic -mecanică fină; agent comercial; expeditor internaţional; educator; barman; controlor calitate; recepţioner marfă; vânzător; operator comandă numerică; confecţioner articole textie, lăcătuş mecanic; strungar universal; zidar; şofer;muncitori necalificaţi.
Oferta locurilor de muncă este actualizată zilnic în funcţie de solicitările angajatorilor precum şi de ocuparea posturilor vacante.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"Egalitate de şanse în contextul situaţiilor de urgenţă"

Consiliul Judeţean Dâmboviţa a fost gazda seminarului „Egalitate de şanse în contextul situaţiilor de urgenţă” în cadrul proiectului „Reducerea riscurilor la nivel judeţean printr-o mai bună comunicare în cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative 2007-2013. La seminar au […]