Peședintele  CJ,  Corneliu Stefan, și  echipa  sa de consilieri județeni ai PSD Dâmbovița și-au depus candidaturile pentru un nou madat

Date:

Peședintele  CJ,  Corneliu Stefan, și  echipa  sa de consilieri județeni ai PSD Dâmbovița și-au depus candidaturile pentru un nou madat, alături de 125.000 de semnături de susținere din partea dâmbovițenilor.

Această echipă și-a luat angajamentul să continue proiectele care contribuie la dezvoltarea județului Dâmbovița.

Candidatura președintelui CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a fost însoțită de 125.000 de semnături de susținere din partea dâmbovițenilor. 

Lista de candidați pentru funcțiile de consilier județeni ai PSD Dâmbovița,  este formată din oameni care au confirmat în domeniile lor de activitate, oameni pregătiți să muncească pentru județul Dâmbovița și, bineînțeles, devotați dâmbovițenilor  care le-au oferit 125.000 de semnături de susținere pentru a intra în cursa electorală din 9 iunie 2024.

Alături de președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, au fost astăzi,   primarul Târgoviștei, Cristian Stan, parlamentarii partidului,  Titus Corlățean, Carmen Holban, Ionuț Vulpescu  și nu în ultimul rând,  primari ai PSD, din mai toate localitățile dâmbovițene. 

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan le-a mulțumit încă o dată dâmbovițenilor care au semnat pe listele Partidului Social Democrat, pentru a continua pe direcția bună pe care județul Dâmbovița deja o urmează, iar după data de 9 iunie , le-a dat asigurări tuturor cetățenilor,  că vor continua să lucreze  ca o Echipă, pentru Dâmbovița!

”  Mulțumim celor 125.000 de dâmbovițeni care, prin semnăturile lor, ne susțin pentru un nou mandat la Consiliul Județean Dâmbovița!

Este cel mai bun mesaj pe care îl primim de la dâmbovițeni! 

 După 9 iunie, continuăm împreună!  Vă mulțumim! Împreună Reușim!” , a transmis președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...