Persoanele din categorii cu risc ridicat sunt monitorizate de Primăria Târgovişte

0 0

Pe toată perioada acoperită de avertizarea de cod portocaliu de frig, Primăria Târgovişte monitorizează, prin direcţia de specialitate, situaţia persoanelor din categorii cu risc ridicat. Este vorba aici despre mai bine de 250 de persoane cu handicap grav, 58 de persoane vârstnice care primesc îngrijiri la domiciliu şi de 265 de copii ai căror părinţi sunt plecaţi în străinătate.
În altă ordine de idei, după intervenţiile pentru curăţarea principalelor străzi şi bulevarde din municipiu, activităţi în care au fost angrenate, potrivit primarului Cristian Stan, 120 de persoane şi 22 de utilaje, se va intra pe toate străzile din cartiere şi vor fi degajate de zăpadă parcările.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Persoanele din categorii cu risc ridicat sunt monitorizate de Primăria Târgovişte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Luni încep simulările examenului de Evaluare Naţională

Conform Ordinului de ministru nr. 3019/2018, simularea examenului de Evaluare Naţională 2018 începe luni, 5 martie, cu testarea elevilor de clasa a VlII-a la Limba şi Literatura Română. Liceenii din clasele terminale vor începe simularea BAC-ului pe 19 martie. Ministerul Educaţiei a publicat în Monitorul oficial calendarul simulării Evaluării Naţionale […]