PERICOL pe drumurile publice din Dâmboviţa

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au depistat un bărbat de 72 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada 13 Decembrie, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibaţiei alcoolice.
De asemenea, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Petreşti au surprins un tânăr de 21 de ani, care nu deţine permis de conducere, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal 89, de pe raza localităţii Petreşti.
Totodată, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 11 Poliţie Rurală Pucioasa au oprit, pentru control, un autovehicul condus de un tânăr de 17 din comuna Vulcana-Pandele.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere şi că autovehiculul iar fi fost încredinţat pentru a fi condus, de un bărbat de 40 de ani.
În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare penale şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNT

COMUNA RĂZVAD, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul” Modernizare si consolidare strazi si tronsone de strazi din satele Valea Voievozilor, Razvad si Gorgota, Comuna Razvad, judetul Dambovita”  propus a fi amplasat în com. Răzvad,  jud. Dâmbovița Informațiile  privind  proiectul propus pot fi […]